Rondleiding 20 jan 2018: Notengaard Bisschop – Agroforestry voor varkens

De combinatie van professionele teeltsystemen, zoals noten- of fruitteelt met grasland of akkerbouw, betekent een radicale innovatie in het huidige landbouwsysteem. Diverse innovatieve ondernemers zijn de afgelopen jaren enthousiast met agroforestry (meerjarige mengteelten) aan de slag gegaan.

Na de workshop van 18januari op de Biobeurs  gaan we op  zaterdag 20 januari op excursie. Wilt u naast de workshop ook een bestaand agroforestry systeem en eentje in aanleg bekijken en spreken met 2 ondernemers die er vol enthousiasme mee bezig zijn? Ga dan mee op de excursie!

Om 11: 00 beginnen we bij het varkens bedrijf Neimeijer in Heino en we eindigen rond 15:00 bij Notengaard Bisschop.

Notengaard Bisschop - Kallenkote 59, 8345 HH Kallenkote

Inschrijven kunt u doen via de e-mail.

Kosten van deelname zijn per persoon E10,- s.v.p. op locatie contant betalen.

Wilt u zich hiernaast nog verder verdiepen door een cursus te doen of andere rondleidingen te volgen bekijk dan ons jaarprogramma van 2018